Nazdar Vláďo, no paradoxně mi k tomu dopomohla koronavirová situace, protože jsem zrušil plánované letní aktivity v zahraničí a mohl se zaměřit na Česko. Řekl jsem si, že už to nebudu natahovat a dokončím to a uvolním si ruce (resp. nohy) na další moje projekty.
Bylo to sice fyzicky náročné, protože jsem starý dědek a byl to opravdu záběr. Doteďka se léčím, hlavně šrámy na nohou, přístupnost některých šumavských kopců je někdy dost problematická. Možná i proto, že já o tom moc nepřemýšlím a šmáruju z jednoho na druhý přes houštiny a bažiny. Boty několikrát promočené jsem tam nakonec hodil do popelnice na parkovišti pod Boubínem. O pohybu ve vojenském prostoru a jiných zakázaných místech se raději nebudeme moc šířit, že jo?
Další moje plány jsou hory, mám jednu kolonku nazvanou "ostatní" a tam se jich vejde nekonečně mnoho, ale samozřejmě dále budu sbírat hraniční kameny, smírčí kříže a prameny řek. Nejbližší výlet bude na sever Čech. No a pak chci dokončit výstupy na zbývající nejvyšší vrcholy pohoří na Slovensku, chybí mi jih a východ.
Tak se, Vláďo, měj a ať se ti daří na horách i jinak.
PE
Titulek: Re: Re: Má všechny Datum: 31.07.2020